Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Sara - 14 juli 2011 19:50

Börjar min semestervecka med att bli sjuk, natten mellan söndagen och måndagen. Har ont i halsen och örat känns konstigt, kanske öroninflammation. Har inte särskilt ont, utan känns mest obehagligt. Kan ju vara någon annan infektion också förstås, inte konstigt nu när man är förkyld och gravid.


Har ledigt nästa vecka också, sen jobbar jag väl på tills jag kan ta någon dag här och där. Hittills så har vi varit iväg och badat - Leo ÄLSKADE det, la sig till och med under vattnet ett tag, åkt en sväng till Nolhaga i Alingsås (inte lika skoj tyckte Leo...) och så var vi till Havets hus i Lysekil igår. Första gången han fick åka båt, han verkade tycka att det var hur kul som helst! Väl på Havets hus sprang han i princip igenom hela stället, så det var ju väl värt pengarna....

Eftersom han inte är sådär superintresserad av djur så kommer vi vänta med Borås djurpark till nästa år åtminstone. Nu gillar han mest att titta på bilar och springa upp och ner för saker.


Leo har lärt sig klättra upp på soffbordet och även sitt lilla bord på sitt rum. Ganska farligt med lilla bordet, då det inte är särskilt stabilt.


Hans favoritord nu är brum-brum (bil), tut-tut (tåg, fast det är mer ett läte), titta, mmm (kossa och häst "muu"), aj (kan ibland betyda aj och ibland mjau), appa (tappat eller nappen) och ett morrande för hund. Han kan alltså inte så många riktiga ord, utan har mest läten för sig. Men det går ju framåt iallafall... Såg på Babycenters utvecklingsschema att han är väldigt tidig med andra saker, så det jämnar ju ut sig.


Kvar att göra denna långa semester är att ta bort döda grenar i träden, hälsa på mamma, bada mera, plocka blåbär, rensa stupröret, skrubba staket, göra något åt dörrarna som har enorma glipor, göra rent hela duschen, åka till Göteborg och se Harry Potter (imorgon!), rensa ogräs och helst bli frisk.


Tjoflöjt!

Presentation


Bor tillsammans med sambo och två barn (1 och 3 år) i sömnig byhåla. Jobbar som redovisningsekonom och drömmer om både nybyggnation och långresor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards