Alla inlägg den 21 september 2010

Av Sara - 21 september 2010 20:47

Som ni kanske vet så tar vi ju kort på Leo varje gång han fyller "månad" nu under hela första året, och vi tog ett kort förra veckan då han blev 9 månader.


 


Han är så otroligt söt! Men man får ta många bilder vid exakt rätt tidpunkt på dagen för att de ska bli bra... Vi tog även innan luren men då hade vi glömt kaninen så det var bara att ta nya efter luren istället. Då är han ju ändå på bäst humör. =)


Sen så tycker han att det är ganska trevligt att gnaga på det mesta (som han alltid tyckt), självklart även sängen.


   


När pappa gick för att hämta mer tvätt att hänga upp, så var det ju givet att han skulle krypa under torkställningen också!


 


Det går framåt borta i huset nu tycker jag. Jag och pappa fick lagt nästan hela golvet i kontoret, han fick borrat lite hål i väggen för eluttag och hjälpte mig med att sätta upp en lampa. Han hade även fått igång pelletspannan, så nu var det lite varmare!

Det är så oerhört tyst där ute (pannan låter inte lika mycket när det är tillräckligt med pellets i förrådet), så man blir helt ställd. Så underbart.


Ska nog lägga mig tidigt idag, måste gå upp klockan sex imorgon för att börja tidigare i skolan. Igår låg jag vaken till tolv ungefär eftersom grannarna kollade på sport eller något med öppen balkongdörr och tjoade till var och varannan minut. (Varför har man balkongdörren öppen när det är 11-12 grader ute?).


Toodles!

Ovido - Quiz & Flashcards