Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Sara - 20 juli 2010 20:52

Bara för att skriva om något annat nu...

Sambon hade tagit några söta kort på Leo.


Läste förresten en bra artikel ang giftermål idag, tre kvinnor som valt att inte gifta sig. De har faktiskt en poäng, det ÄR ganska onödigt. Allt det juridiska kan man fixa med ett samboavtal och testamente, och kärleken finns där oavsett om man är gift eller inte. Så enkelt är det ju faktiskt. =)


     


Bild 1: Tagen på morgonkvisten. Varför sova normalt när man kan vara som Pippi Långstrump?

Bild 2: Lilla Herr Bunkhuvud, 20 juli.

Bild 3: 7 månader gammal, 17 juli.

Av Sara - 20 juli 2010 20:36

Blä. Ibland är det inte så skojigt att förmedla bostäder.

Inte när en spekulant har ställt in sig mentalt på att få köpa ett hus, redan börjat inreda i tankarna och är beredd att gå hur långt som helst i budgivningen - och sen inte få det. Säljaren har alltid sista ordet, och då valdes budgivaren som låg näst högst. Att spekulanten dessutom råkat ut för exakt samma sak en gång tidigare är ännu mindre roligt. Finns ju inget man kan göra som mäklare, allt hänger på säljaren (och att man självklart inte försäkrat någon om att "ni kommer ju att få köpa!").


Och ett annat hus, där man försäkrat säljaren om att en besiktning säkert kommer att gå bra, gör att köpet hävs. Köpare och säljare är båda besvikna, då det hade känts så bra innan. Också jättetråkigt.


Inte heller roligt att läsa nyheterna sen man fick barn. Läste om en kvinna som försökt mörda sin lilla bebis på någon/några månader två gånger om. En annan kvinna hade klippt i sin veckogamla sons förhud, och det blev självklart ett ärende för akuten. Var nästan till och med så man grätt en skvätt när Emma i Vänner (Rachel & Ross' pyttelilla dotter) fått hål i öronen. Buhu.


Jag är trött. Vi ska försöka ändra Leos läggningstid - igen. Nu har han ju visat att han definitivt kan sova 11 timmar (fast han vaknar fortfarande en hel del ggr under natten), och ofta ligga kvar i sängen i 12 timmar. Så ikväll fick han lägga sig kl 19. Är beredd på att det tar minst tre dagar innan det "rättar" till sig. Och om han fortfarande envisas med att vara pigg kring 5-snåret, så flyttar vi åtminstone en halvtimme till.


Så var det med det. Nu orkar jag inte skriva mer.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Bor tillsammans med sambo och två barn (1 och 3 år) i sömnig byhåla. Jobbar som redovisningsekonom och drömmer om både nybyggnation och långresor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards