Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Sara - 7 augusti 2010 20:06

Bokstavligt talat är det väl inga steg över huvud taget, men Leo har ju dels kommit upp i armhävningsposition (utsträckta armar, tårna i golvet) igår och idag har han stått i riktig krypställning och gungat fram och tillbaka. En gång tog han i allt vad han hade och slog huvudet i golvet...


Så nu MÅSTE ju krypningen vara nära! Nu finns det hopp att Leo faktiskt kommer att krypa innan han börjar gå, vilket känns skönt. Men nu måste vi ju genast planera hur vi hade tänkt ha alla bokhyllor då de måste förankras i väggen så fort Leo börjar röra på fläsket... Fick möblerat om i hans rum idag, flyttade spjälsängen och tog bort skötbordet. Nu kommer äntligen det bärbara skötbordet från BRIO till användning!


Har lagat egen barnmat till Leo idag. Köpte Jossans barnmat, en bok jag starkt kan rekommendera! Lagade samma till sambon som till Leo (jag bantar ju), sambon tyckte det var helt okej. Inser att man faktiskt ska tycka att maten man serverar är god, och barnmatsburkar är inte goda. Så idag blev det risoni med tomat, basilika och lite parmesan. Fast det ska Leo få imorgon, då det blev lite ont om tid idag. Gjorde kokospannkakor till mellanmål, var väl okej men ingen upplevelse.. Var roligare att ha ner pannkakorna på golvet.

Det underlättar ju enormt om man kan laga samma mat till sig själv som till Leo, blir mycket mer motiverande då!


Ska hämta ut kläder från La redoute imorgon till den lille mannen, spännande. Regnoverallen från Ellos skickades tillbaka då den var alldeles för kort i kroppen, köpte ett nytt regnställ idag från Lindex istället som är helt ofodrat. Lite bättre för regniga, varma dagar, samt för jättekalla dagar då man kan packa på undertill. Fleecestället jag köpte tidigare passar ju fortfarande bra för blåsiga dagar.


 

Leo gillar den nya tvättbacken  

Ovido - Quiz & Flashcards