Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Sara - 23 augusti 2010 14:47

     


Vi var ju till Trollhättan förra helgen för att få lite lugn och ro, passade på att strosa omkring i fallområdet och sova på hotell. Det gick överraskande bra, Leo tog 45 min på sig att somna i hotellets resesäng, sen vaknade han en gång under natten och vaknade för dagen kl 6. Helt okej ändå, för att vara första gången han sov borta en hel natt.


Nu är jag ledig innan skolan börjar, så det är jag som går hemma med Leo. Har anmält skrutten till babysim, som börjar nästnästa vecka. Hoppas han kommer att tycka om det!

Sedan så började Små Steg idag (öppna förskolan), och jag tror att sambon har planer på att börja gå dit för att socialisera lite med andra föräldrar. Så nu har Leo saker att göra mån, ons och fre. Bra det.


Själv såg jag att Hälsoborgen ska börja med yogapass i september! Skitkul! Det ska jag boka upp mig på så fort de släpper bokningsschemat. Sen så ska de ha motionssim på torsdagar för folk över 18. Ska jag också gå på.


Här hemma har 8-månadersfasen satt in nu i dagarna. Leo sover sämre (kortare) och äter sämre, främst gröten är äcklig just nu tydligen. Han gillar inte att bli nedsatt sådär överdrivet mycket heller.

Men han gillar att åka vagnen och pratar på, kikar lite och hänger med armen utanför hela färden.

Han försöker fortfarande lära sig krypa, men det går inget vidare. Men han tar sig fram medelst ålning nu istället, något han inte gjort innan. Så duktig så! Så nu kan han faktiskt ta sig från sitt rum ut i hallen om han kämpar på lite.

Börjar inse vad folk menar med att man ska njuta så länge de inte är rörliga, för jag är livrädd att han ska stoppa fingrarna i eluttagen (jag har kontaktskydd någonstans, men jag verkar ha tappat bort dem) och välta golvfläkten över sig.

Han brukar också ta upp saker och sätta dem på pannan, vet inte om han försöker leka titt-ut eller om han bara gillar att ha saker så.

Sedan är han väldigt gosig emellanåt, då han ska pussas med öppen mun och slicka en på läpparna, och lägga pannan emot våra.

Han älskar när vi läser för honom, han brukar riva ner alla böcker i bokhyllan och sedan försöka öppna dem och ger sig inte förrns jag tar upp en och läser den.


Just nu sover han faktiskt, och ska snart upp. Härligt, trodde inte han skulle sova hela luren. Heja heja!

Ovido - Quiz & Flashcards